BENTLEY OCCASIONS: CERTIFIED BY BENTLEY

Een zeldzame gelegenheid

Bij Bentley Leusden staat een reeks pre-owned auto‘s waaruit u kunt kiezen.

Met de aanschaf van een pre-owned Bentley stapt u in een wereld die maar weinigen kennen - een wereld die is voortgekomen uit een eeuw ongeëvenaard vakmanschap en adembenemende prestaties, aangespoord door een gemeenschap van inspirerende Bentley-eigenaren met dezelfde instelling. En met de financieringsmogelijkheden op maat van Bentley Leusden kost het bezit van een Bentley waarschijnlijk minder dan u zou denken.

Kies een pre-owned, Certified by Bentley-model voor een heel pakket exclusieve voordelen, inclusief een garantie van 12 maanden. Lees meer over de voordelen van Certified by Bentley en maak kennis met de hele reeks door contact op te nemen.

Certified by Bentley
breitling x bentley

Certified by Bentley

Of u nu kiest voor een pre-owned Bentley Continental GT, Mulsanne, Bentayga of Flying Spur, u kunt erop vertrouwen dat iedere Bentley is vervaardigd volgens dezelfde exacte normen – of die nu nieuw is of uit het Certified by Bentley-assortiment komt. Deze standaard is de reden waarom iedere pre-owned Bentley uit het Certified by Bentley Programme wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit en een garantie van 12 maanden die nog kan worden uitgebreid.

Bentley Continental GT

De buitengewone wereld van Bentley

Uw buitengewone reis begint op het moment dat u een pre-owned auto koopt bij Bentley Leusden. Als u meer wilt weten over de voordelen van een pre-owned Bentley en u uw ideale auto wilt vinden, neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 33 434 16 98, vul het formulier in of kom zelf langs bij Bentley Leusden. In plaats daarvan kun u onze voorraad pre-owned auto‘s ook bekijken via de onderstaande link. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.