Bentley Flying Spur

Bentley Flying Spur

De Flying Spur is een uniek samenspel van dynamische prestaties en modern vakmanschap. Door de modern vormgegeven en geïnspireerd uitgevoerde intuïtieve technologie staat u altijd in verbinding met uw auto en de wereld om u heen. Rijden in de Flying Spur is een verrijkende, verfijnde en enerverende ervaring, of u nu zelf achter het stuur zit of liever iemand anders laat rijden.

Continental GT

Bentley Continental GT

De nieuwe Continental GT: deze auto is de nieuwe definitie van een grand tourer. De combinatie van een indrukwekkend design, fenomenale kracht en ongekend vakmanschap, waar Bentley om bekend staat, maakt de auto ongeëvenaard in zijn klasse. Dit is de toekomst van de grand tourer.

Bentley SUV

Bentley Bentayga

Met een adembenemende nieuwe vormgeving en een opvallend nieuw design, ontzagwekkende prestaties en een heel pakket aan innovatieve technologieën is de Bentayga een luxueuze SUV die uitblinkt in iedere omgeving. De krachtige en dynamische rijervaring wordt nog versterkt door het interieur van een verbluffend vakmanschap dat zowel bestuurders als passagiers uitdaagt tot nieuwe ontdekkingen.