Bentley Shop

Wij hebben een aantal items uit de Bentley Motors Shop uitgelicht op deze pagina

Bentley For Men Intense

Dit meer geconcentreerde parfum combineert de volheid van Afrikaanse geranium met elegante patchouli en zorgt voor een mannelijke geur met extra diepte voor een langdurige, echt intense geur.

Inhoud: 100ml

Bentley Trike

De Bentley 6-in-1 Trike verandert van een kinderwagen in een driewieler voor jonge Bentley-liefhebbers. Met zes instelbare standen is de driewieler ontworpen om met uw kind mee te groeien in echte Bentley-stijl, met een reeks geavanceerde veiligheidsvoorzieningen.

Verkrijgbaar in Spruce (groen), Onyx (zwart), Dragon Red, Fuchsia (roze) en Sequin Blue. De belangrijkste kenmerken zijn een draaibare verstelbare stoel, een extra grote 50 UPF waterdichte kap en replica luchtgepompte wielen geïnspireerd op Bentley-auto's.

Kinderauto Bentley

De kleintjes zullen dol zijn op deze Bentley Ride-On speelgoedauto. Geïnspireerd door de Bentley Continental GT, heeft de ride-on auto een functioneel stuur, claxon en een selectie van verschillende muziek. Compleet met rugleuning en anti-kantelfunctie aan de achterkant. Er is tevens handige opbergruimte onder de stoel.

Voor binnen en buiten gebruik. Geschikt voor 2-6 jaar. Product vereist enige montage en 2x 1.5V AA-batterijen (niet inbegrepen). Verkrijgbaar in Wit en Dragon Red.

Continental GT and GT3 Models

Voor enthousiaste motorsportliefhebbers biedt onze Bentley Motorsport- en modelautocollectie eigentijdse tassen, opvallende accessoires en gedetailleerde replicamodellen van gerespecteerde Bentley-auto's.

Bentley collection

Het ideale geschenk voor anderen of voor uzelf – welkom bij de nieuwe Bentley Collection.

Er zijn vier verschillende categorieën – Kleding en accessoires, Luxe geschenken, Modelauto's voor verzamelaars en Puur Bentley – van unieke items in de nieuwe collectie die de flair van Bentley voor design en de eindeloze aandacht voor details weerspiegelen.

Veel van deze producten worden in Engeland met de hand exclusief voor Bentley gemaakt volgens dezelfde criteria als de auto's: design afkomstig van Bentley's eigen studio, hoogwaardige materialen van topkwaliteit en een uiterst strikte kwaliteitscontrole.