CONTINENTAL GT

CONTINENTAL GT

CONTINENTAL GT MULLINER

bENTLEY CONTINENTAL GT MULLINER

Wie echt helemaal geen concessies wil doen, heeft Bentley het toppunt van luxe in de Continental GT-reeks gecreëerd: de Continental GT Mulliner. Net als iedere Bentley Mulliner is deze wagen voorzien van het beste vakwerk dat het bedrijf te bieden heeft, met exclusieve handgemaakte details van binnen en van buiten.

CONTINENTAL GT SPEED

BENTLEY CONTINENTAL GT SPEED

Met de Continental GT Speed heeft Bentley de grenzen van motorvermogen verlegd, wat heeft geleid tot de krachtigste grand tourer die het bedrijf ooit heeft gebouwd. Maar de extreme prestaties gaan niet ten koste van het comfort en de luxe in het interieur. De hele wagen geeft blijk van de ambachtelijke verfijning die Bentley zo beroemd maakt, in combinatie met een op autosport geïnspireerde styling.

CONTINENTAL GT S

BENTLEY CONTINENTAL GT S

De Continental GT S is een indrukwekkende uitvoering van Bentley’s legendarische Continental GT met extra sportstijl van binnen en van buiten, en daarnaast een reeks verfraaiingen voor nog opwindender rijden.
De zwarte details in het exterieur zijn gecombineerd met een reeks toevoegingen in het interieur die uniek zijn voor de 'S'-modellen van Bentley. Daarmee valt deze wagen onmiddellijk op, waar u ook maar rijdt. 

Continental GT AZURE

BENTLEY CONTINENTAL GT AZURE

De Continental GT Azure tilt het grand touring naar nieuwe hoogtepunten van luxe. Naast de unieke mix van design, prestaties en vakmanschap waarom de Continental GT bekend staat, biedt deze wagen een groot aantal nieuwe functies die het comfort en welzijn sterk verhogen. Er is gewoon geen betere manier om te genieten van een lange reis.

CONTINENTAL GT

BENTLEY CONTINENTAL GT 

De Continental GT kan als de ultieme Britse grand tourer worden beschouwd. Geen enkele andere wagen combineert zo'n ongelooflijk vakmanschap en comfort met zulke sensationele prestaties, en dan hebben we het nog niet over het gestroomlijnde uiterlijk dat de wagen zo beroemd heeft gemaakt.